Tuintafel hoes op maat

Tuintafel hoes op maat

Met het vallen van de bladeren wil je dat huis en haard goed beschermd de winter ingaan. Het afdekken van je tuinmeubilair is dan vaak niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het belangrijk dat je tijdig zorgt voor de bescherming van je duur gekochte tuinmeubelen met een deugdelijke tuintafel hoes. Zo kun je ook het volgend voorjaar weer volop genieten van het buiten zijn.

Voordelen tuintafel hoes

Ons vochtige klimaat is nu eenmaal niet de beste vriend van gebruiksproducten die overwegend buiten staan en dan ook nog van hout gemaakt zijn. Denk aan vochtinwerking en schimmel. Maar ook kunststof kan veel te lijden hebben van weer en wind. Het eens zo mooie materiaal wordt vuil en kan behoorlijk verkleuren. Dat laatste gebeurt natuurlijk ook onder invloed van UV-straling door de zon. Vandaar dat ook in de zomerse maanden enige bescherming geen overbodige luxe is.

Met een passend dekzeil houdt je je tuinmeubilair onder alle omstandigheden droog en vrij van aanslag en vuil. Een afdekzeil van goede kwaliteit beschermt ook tegen de verblekende inwerking van zonnestralen. Het voorkomt onnodig extra onderhoud en het verlengt de levensduur van je tuinmeubilair.

Afdekzeil voor tuintafel, kies voor kwaliteit

Het is natuurlijk prima om zelf te proberen een tuintafel afdekzeil te maken, maar uiteindelijk voldoet zo iets toch meestal niet. Zo’n zelf gemaakte hoes sluit dan eigenlijk onvoldoende aan op de contouren van je tuinmeubel waardoor water kan doorsijpelen. Of de wind krijgt vat op het geheel met hetzelfde gevolg. Investeer liever in iets meer kwaliteit en ga te rade bij de specialist. Je betaalt wellicht wat meer, maar dan weet je zeker dat je hebt gekozen voor een duurzame, goed passende oplossing.

Kijk eens op DeZeilenSpecialist. Je vindt daar alle informatie die je helpt om de beste tuintafel hoes op maat te kiezen. En niet alleen de beste tuintafel hoes. Ook voor al je andere tuinmeubilair heeft DeZeilenSpecialist.nl een breed assortiment aan universele dekzeilen. Misschien heb je een heerlijke loungebank in je tuin staan, een barbecue of zelfs een jacuzzi. Bekijk ook de verkrijgbare afdekzeilen voor overig tuinmeubilair.

Tuintafel hoes van DeZeilenSpecialist

DeZeilenSpecialist.nl heeft veel kennis en ervaring in universele afdekzeilen voor de optimale bescherming van ieder mogelijk object. De individuele wensen van de klant staan daarbij steeds voorop en de gebruikte materialen zijn altijd van de beste kwaliteit en in meerdere kleuren leverbaar.

Vraag nu vrijblijvend advies

Check de website van DeZeilenSpecialist.nl. DeZeilenSpecialist is een organisatie gespecialiseerd in universele dekzeilen voor uw boot, caravan, buitenboordmotor, jetski, motor, auto of diverse outdoor producten. Met een maximaal uitgeruste voorraadbeheer kan DeZeilenSpecialist dekzeilen aanbieden in 3 verschillende kleuren, 3 verschillende kwaliteiten en ruim 14 maten per kwaliteit.

Aanbevolen tuinhoezen op maatMis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

Reageer op "Tuintafel hoes op maat"