Zeiltassen

Zeiltassen

Inpakken en wegwezen met een goede zeiltas!

Met het lengen van de dagen gaat het bij iedere varensgast weer kriebelen. In de wintermaanden is er vast hard geklust om de boot weer vaarklaar te maken, maar nu kan het weer. Lekker het water op, voor een dagje of weekend in de buurt. Of direct al voor een langere tocht op open water. Het is natuurlijk zaak dat alle benodigde spullen weer aan boord zijn en een goede zeiltas is dan onontbeerlijk. Om je persoonlijke spullen in te vervoeren, maar ook om ze aan boord op een overzichtelijke, veilige en droge plek te kunnen bergen en direct bij de hand te hebben.

Te kust en te keur

Zeiltassen zijn populair niet alleen oom hun vele gebruiksmogelijkheden, maar ook om hun fraaie uiterlijk. Gemaakt van stevig zeildoek, dus sterk en slijtvast en natuurlijk goed afsluitbaar, (spat-)waterdicht of van waterafstotend materiaal. Want de gebruiker moet ervan verzekerd kunnen zijn dat zijn of haar spullen onder alle omstandigheden beschermd zijn tegen vocht en weersinvloeden.

Gelukkig zijn er zeiltassen in allerlei soorten en maten te koop. Een diversiteit aan sprekende kleuren en verrassende dessins geven elke zeiltas een trendy en eigentijdse look. Tegelijkertijd bezitten zeiltassen door hun maritieme uitstraling een tijdloos, sportief karakter. Jong of oud, man of vrouw, voor iedereen is er een passende zeiltas te koop.

Zeiltassen, voor vele doeleinden geschikt

Veel zeiltassen zijn ook uitstekend als reistas te gebruiken. Handig voor tijdens de vakantie of een langere trip naar het buitenland en een zeiltas is in vrijwel iedere kofferbak mee te nemen. Door de extra vakken, die zowel aan de binnen- als de buitenzijde van bijna alle zeiltassen zitten, kunnen grotere en kleinere voorwerpen gemakkelijk worden weggestopt. Denk ook aan het gemak van een apart vak voor natte kleding en/of zeilschoenen!

Online een zeiltas kopen

Kijk maar eens op de website van Sailsupply.nl, er is een onvoorstelbaar groot aanbod van allerlei verschillende zeiltassen en ander moois ten behoeve van de zeilsport. En alleen de bekende merken worden geleverd, allemaal van hoge kwaliteit, betaalbaar en met uitstekende dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de collectie zeiltassen van Bainbridge zeildoek, primair als draagtas te gebruiken, of de compacte cabin bag zeiltas van Blue Performance, bekend om zijn handige ophangfunctionaliteit aan boord van elk schip, groot of klein.

Keus te over. Met de juiste aankoop – en natuurlijk een geschikte wind – staat niets een prachtige zeilzomer nog in de weg!


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

Reageer op "Zeiltassen"