Dekzeil/Bootzeil – nooit meer uw boot hozen!

Dekzeil Amstel UVX

Dekzeil/Bootzeil – nooit meer uw boot hozen!

Het is een bekend probleem. Het regent al een week, de boot ligt in de vaart en men vergeet de boot te hozen. Of men heeft simpelweg geen tijd om te hozen. Een simpel dekzeil kopen bij een bouwmarkt scheelt wel, maar is niet zo gebruiksvriendelijk. Een zeil op maat laten maken bij een zeilmakerij is behoorlijk prijzig. De ideale oplossing: dekzeil/bootzeil bij DeZeilenSpecialist.

Bootzeil door de jaren heen

Dezeilenspecialist verkoopt verschillende dekzeilen via DeZeilenSpecialist.nl die sinds kort vernieuwd is. Elk jaar komen er wel weer een paar nieuwe modellen bootzeilen bij. In 2006 werd het dekzeil ‘Amsterdam’ gelanceerd, in 2007 het dekzeil ‘Pampus’ en in 2008 werd er een nieuw BOOG-stoksysteem geïntroduceerd.

In 2009 is er behoorlijk wat werk verzet en zijn er meerdere dekzeilen ontwikkeld. Gelanceerd werden dekzeil ‘Amstel’ en later de ‘Amstel UVX’. Vervolgens werd het ‘Zonnekuip’ dekzeil gelanceerd, een zonnekap die de gehele kuip bedekt. Ook werd dekzeil ‘Huik’ voor zeilboten gelanceerd.

Dekzeil Zonnekuip

In 2010 verhuist Bootzeil naar Haarlem. Aan de Leidsevaart in Haarlem heeft Bootzeil een pand van maar liefst 1200 vierkante meter voor ontwikkeling, verkoop en dergelijke. Ook wordt in 2010 het populaire dekzeil ‘Pampus’ uitgebreid met een serie voor kajuitboten, zowel lage kajuit (speedboot) als hoge kajuit. DeZeilenSpecialist.nl is een organisatie gespecialiseerd in Universele Dekzeilen voor uw Boot, Caravan, Buitenboordmotor, Jetski, Motor of Auto.

Dekzeil Pampus

Recentelijk zijn de dekzeilen van DeZeilenSpecialist vernieuwd en zijn alle dekzeilen overzichtelijk weergegeven met goede foto’s en beschrijvingen. Inmiddels is dekzeil ‘Amstel UVX 4’ leverbaar en dekzeil ‘Pampus’ is momenteel leverbaar in maar liefst 48 basismodellen. Daarnaast is er een nieuw dekzeil voor zeilboten leverbaar, dekzeil ‘Medemblik’. Ook is er recentelijk een heuse bootgarage op de markt gekomen.

Bootgarage

Bootzeil in ontwikkeling

Kortom, DeZeilenSpecialist heeft betaalbare en universele dekzeilen voor boten. DeZeilenSpecialist timmert hard aan de weg en is continu bezig met het ontwikkelen van alle boten en dekzeilen.

DeZeilenSpecialist zal zich ook verder op de internationale, vooral de Duitse, markt gaan richten met de missie in het achterhoofd: “De beste, meest innovatieve en best betaalbare dekzeilen maken.”

Dekzeil Valk

Aanbevolen bootzeilenMis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

6 Reacties op "Dekzeil/Bootzeil – nooit meer uw boot hozen!"

 1. Geplaatst door Steven Pont op 04/04/2011 om 15:07

  Beste !

  Wat kost het ongeveer om voor dit bootje een bootzeil te laten maken bij jullie?

  http://verkopen.marktplaats.nl/photopopup/429933206/1

  Groet!

  Steven Pont

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  Beste Steven,

  Ik ga het navragen en u hoort het per e-mail van mij.

  Met vriendelijke groet,

  Tim – Dekzeil voor Boten .nl

  Reageer hierop

 2. […] (open) boot uit de opslag hebt gehaald en nu helemaal volstaat met water. Dat wordt dan flink hozen de volgende dag. Een dekzeil voor je boot is dan ook een ‘must have’ voor elke […]

 3. […] is vervelend om jouw boot vol met water te vinden na een fikse regenbui en je daarom flink moet hozen om het water uit de boot te krijgen. Niet alleen is dit veel moeite en zorgt dit voor veel […]

 4. Geplaatst door H. van Donge op 29/10/2016 om 11:31

  Hallo Tim,

  wat kost een dekzeil voor voor een Friceau bootje van 4,70 cm lang. Of kan je van het oude dekzeil een nieuwe PVC dekzeil namaken

  roland

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @H. van Donge,

  Ik stuur een mailtje.

  Reageer hierop

Reageer op "Dekzeil/Bootzeil – nooit meer uw boot hozen!"