Zonnedoek op maat

Zonnedoek op maat

Zonnedoek op maat

Een zonnedoek, schaduwdoek of sunshade is een trendy attribuut dat je steeds vaker ziet. Op de boot, in de (stads)tuin, boven terras of balkon, op het strand of op de camping. Geen wonder, want is een uitermate slimme en doelmatige manier om te genieten van het buiten zijn en tegelijk beschutting te vinden tegen een al te felle zon. Ook in ons klimaat kan de zon op warme dagen flink doorschijnen en juist op die dagen wil je graag in je tuin zitten. Op de plek waar jij dat graag wil is dan niet altijd voldoende schaduw. Een zonnedoek, ook wel tarp of sunshade genoemd, is dan een prima oplossing.

Idee van de schaduwdoek of sunshade

Het concept is ooit over komen waaien uit Zuid-Afrika en Australië. In die landen is nu eenmaal meer zon dan wij gewend zijn en de behoefte aan sunshade gedurende een groot deel van het jaar is in die landen groot. Bij schaduwdoeken daar moet je over het algemeen denken aan vrij goedkope uitvoeringen die primair een parasolfunctie hebben. Je spant eenvoudig een katoenen doek tussen 2 bomen en klaar.

Het Nederlandse klimaat met zijn regen, wind en zon stelt natuurlijk andere eisen aan materiaalkeuze en constructie die solide moeten zijn om ook stevige wind te kunnen weerstaan. Bij Bootzeil.nl bent u verzekerd van een kwalitatief zonnedoek dat aan de hoogste eisen voldoet.

Kwaliteit schaduwdoeken

Bootzeilen maken is natuurlijk de core business van Bootzeil.nl en zij heeft op dat gebied een enorme kennis en ervaring opgebouwd. Deze expertise wordt nu ook gebruikt voor een uitbreiding van het assortiment met een fraaie collectie kwalitatief hoogwaardige schaduwdoeken en zonnedoeken.

Schaduwdoeken in verschillende vormen en maten

Het schaduwdoek is gemaakt van degelijk, lichtdoorlatend gaas. Het materiaal is niet waterdicht, maar zorgt er wel voor dat 86% van de UV straling van de zon wordt tegengehouden. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en typen. Er zijn de bekende driehoekvormige zonnedoeken, maar je kunt ook kiezen voor een vierkante vorm. Daarnaast voorziet het assortiment in een zonnedoek in de vorm van een gemakkelijk oprolbaar harmonicadoek.

Zonnedoeken op maat

DeZeilenSpecialist is de echte specialist in het leveren van dekzeilen. Je kunt kiezen uit een groot assortiment universele dekzeilen voor uw boot, caravan, buitenboordmotor, jetski, motor, auto of outdoor meubelen. Daar zit ongetwijfeld iets voor je bij. Gratis levering binnen 48 uur bij DeZeilenSpecialist.

Aanbevolen zonnedoekenMis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

Reageer op "Zonnedoek op maat"