Beenkleed voor scooters

Beenkleed voor scooters

Zit je veel op de scooter of op de brommer? In ons kille klimaat is dat niet altijd een pretje, vooral in het herfst- en winterseizoen. Wie iedere dag naar zijn werk moet brommen weet dat als geen ander. Maar ook als je ‘s-avonds laat na een bezoekje aan de bioscoop naar huis moet, kan dat niet zelden een hele koude en natte onderneming blijken. Een beenkleed voor op de scooter of brommer is dan zeer welkom als extra accessoire in je scooteruitrusting.

Prediletto, een beenkleed voor scooters en brommers

Gelukkig zijn er tegenwoordig prima oplossingen om niet alleen hoofd en bovenlijf, maar ook de benen en voeten droog en warm te houden. Met het oog op een optimale bescherming onder alle weersomstandigheden heeft Bootzeil.nl een assortiment van innovatieve beenhoezen ontwikkeld voor de scooter of brommer. Een zeer effectief en slim product dat de gebruiker nog leuk staat ook. De Prediletto beenhoezen voor scooters is een nieuwe loot aan de toch al zo rijke stam met regenbeschermingsproducten van Bootzeil.nl. Prediletto levert beenhoezen voor vrijwel alle typen scooters en brommers. De beenkleden van Prediletto hebben een perfecte pasvorm die ze geschikt maakt voor vrijwel alle modellen scooters, zoals voor Vespa, Piaggio, Sym, Symco, AGM, Honda, Peugeot, etc.

Voordelen van beenhoezen voor de scooter

De Prediletto beenkleden zijn niet alleen slim en duurzaam van ontwerp, maar ook nog bijzonder voordelig geprijsd. Je hebt al een Prediletto scooter beenhoes voor de prijs van 69,– euro. Daarbij zijn ze mooi om te zien en verkrijgbaar in een aansprekend, modern dessign. De scooter beenkleden, gemaakt van het beste, origineel luxe leer, zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals olijfgrijs, helder ivoor, kastanjebruin of zwart. Jouw favoriete kleur zit er vast wel tussen.

Een scooter beenkleed van Prediletto heeft een dikke, zachte voering aan de binnenzijde van de scooterhoes. De degelijke waterdichte stof van het scooter beenkleed zorgt ervoor dat je te allen tijde droog, schoon en warm blijft. Het materiaal sluit – zonder te knellen – voldoende strak om de benen en door het speciale tube-flow systeem aan de onderzijde van het beenkleed van de scooter, heb je geen last van hinderlijk gefladder van de beenhoes tijdens het rijden.

Meer over Prediletto beenkleed

Je kunt meer over een beenkleed scooter of brommer vinden op de website van Bootzeil.nl.

Aanbevolen hoezen voor scootersMis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

Reageer op "Beenkleed voor scooters"