Een boot afdekken?

Een boot afdekken?

Het aanschaffen van een goed dekzeil voor een voertuig is van groot belang. Hierdoor worden veel nadelige gevolgen door weersomstandigheden voorkomen, zoals bijvoorbeeld waterschade door regenval. Het is dus slim om een dekzeil van goede kwaliteit te nemen om de boot af te dekken. DeZeilenSpecialist.nl biedt dekzeilen van hoge kwaliteit aan voor een lage prijs. Men kan al vanaf € 30,- een dekzeil voor een boot aanschaffen. De webwinkel verkoopt meerdere maten en meerdere soorten dekzeil in verschillende kwaliteitsmaatstaven, het is dan ook niet gek dat het bedrijf DeZeilenSpecialist heet.

Dekzeil op maat

Het is bij DeZeilenSpecialist.nl onder andere mogelijk om een dekzeil op maat aan te schaffen. Zo ben je in ieder geval zeker dat de boot goed afgedekt wordt met het juiste dekzeil. Door de maten van de boot door te geven, wordt er gekeken naar de geschikte afmetingen voor het dekzeil. Een dekzeil voor de boot scheelt je erg veel narigheid. Het is vervelend om jouw boot vol met water te vinden na een fikse regenbui en je daarom flink moet hozen om het water uit de boot te krijgen. Niet alleen is dit veel moeite en zorgt dit voor veel overlast, het kan ook permanente schade aan de boot opleveren. Waterschade is, logischerwijs, de grootste oorzaak van schade bij boten. Echter komt de meeste schade niet door het gebruik van de boot, maar door regenwater dat in de boot blijft staan op de momenten dat de boot niet gebruikt wordt.

Dekzeil voor boten

Het is bij een dekzeil op maat ook belangrijk om een extra afdekhoes te bestellen voor de buitenboordmotor. Een dekzeil voor de boot alleen is goed, maar het waardevolste van de boot is vaak toch de motor. Uiteraard moet deze ook goed beschermd worden tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is een afdekhoes voor de buitenboordmotor een ‘must have’ voor elke watersporter die vaart met een motor aangedreven boot. Een afdekhoes voor de buitenboordmotor is al vanaf € 16,- verkrijgbaar bij de webwinkel DeZeilenSpecialist.nl.

Verschillende dekzeilen

Bij DeZeilenSpecialist.nl zijn allerlei soorten dekzeilen in allerlei maten verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een dekzeil voor de boot, de sloep, de caravan, de motor of de auto, de keuze is groot. Daarbij is het ook niet moeilijk om de juiste maat te vinden voor het betreffende voertuig. Doordat de dekzeilen al vanaf de kleinste maat verkrijgbaar zijn, is er voor ieder wat wils. Daarnaast is het ook mooi dat DeZeilenSpecialist.nl zeer lage prijzen hanteert. Vergeleken met andere aanbieders van dekzeilen, vallen de prijzen een stuk lager uit. Samen met de hoge kwaliteit van de dekzeilen, is dit natuurlijk een hartstikke goede deal.

Om er zeker van te zijn dat alle waterschade voorkomen wordt, is het belangrijk dat een dekzeil groter is dan de boot zelf. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om zelf te berekenen hoeveel groter het dekzeil moet zijn. DeZeilenSpecialist.nl geeft graag een deskundig advies met betrekking tot de maat van het benodigde dekzeil, dit zodat je in ieder geval zeker weet dat het groot genoeg is. Je hoeft zo niet bang te zijn voor lekkage, omdat het doek over de randen heen valt. Daarnaast weet je ook dat het dekzeil niet (veel) te groot is. Een te groot dekzeil geeft weer moeilijkheden met het opruimen en de opslag. Kijk dus op DeZeilenSpecialist.nl voor een passend dekzeil voor de boot, sloep, caravan, en meer.

Interesse in dekzeil?

Heb je interesse in een dekzeil? Bezoek dan de webwinkel DeZeilenSpecialist.nl en bekijk daar hun assortiment. In de webwinkel vind je verschillende dekzeilen om gewenste objecten (bijv. boot, bbq, caravan etc.) te beschermen tegen schade door weersomstandigheden. DeZeilenSpecialist.nl levert de bestellingen binnen 1-2 dagen af bij het gewenste afleveradres, en bovendien is de verzending binnen Nederland geheel gratis.

Aanbevolen bootzeilenMis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

10 Reacties op "Een boot afdekken?"

 1. Geplaatst door teun.van.egmond op 30/03/2014 om 20:40

  ik ben op zoek naar een dekzeil voor een uithuijzer sloep 530.
  wat kunt u mij bieden , en wat gaat het kosten?
  teun

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @teun.van.egmond,

  Ik stuur u een mailtje.

  Reageer hierop

 2. Geplaatst door Martijn op 03/05/2015 om 08:47

  Voor een Oudhuijzer 500 sloep met kabelering zoek ik een dekzeil. Wat zijn de
  Mogelijkheden en kosten daarvan?
  Graag uw reactie.

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @Martijn,

  Ik stuur je even een mailtje.

  Reageer hierop

 3. Geplaatst door Jee op 27/06/2016 om 21:06

  Allo Tim
  Ben op zoek naar een donker blauw afdekzeil voor een oud huijzer 560
  Mijn vraag is welke maat en type kan je aanbevelen als ik de cabrioletkap ook wil beschermen dus hoogte oftewel breedte van de kap wil bedekken of is het advies de kap in te klappen en het afdekzeil te gebruiken.
  Graag ook de kabelring afgedekt

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @Jee,

  Ik heb u een mailtje gestuurd.

  Reageer hierop

 4. Geplaatst door Roda op 04/09/2016 om 13:25

  Zoek voor woon vrachtschip een bedrijf dat een pvc dekzeil over de dekluiken heen maakt.

  Doel is de met dakleer bekleedt dek luiken waterdicht te maken.

  Strak te zetten door ogen aan dek , wel zijn er 8 grote ramen ingebouwd en 2 dak doorvoeren.

  Wie kan op maat een waterdicht asdekzeil maken voor dit schip. ongeveer 60 m2 totaal

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @Roda,

  Ik stuur een mailtje.

  Reageer hierop

 5. Geplaatst door erwin op 30/05/2017 om 16:02

  Hallo,

  Wat kost een dekzel voor een ryds 435

  mvg Erwin

  Reageer hierop

 6. Geplaatst door Rosa op 18/02/2019 om 12:27

  Hallo,

  ik ben op zoek naar een nieuw afdelzeil voor oud huyzer sloep 500. De oude is gescheurd. is bevestigd met drukknoopjes.

  hoor graag van ur

  Reageer hierop

Reageer op "Een boot afdekken?"