Dekzeil voor sloep/motorboot

Dekzeil sloep

Dekzeil voor sloep/motorboot

Met een dekzeil bescherm je je sloep/motorboot. Sloepvaren is populair en onder bepaalde lagen van de bevolking zelfs hip. In de grachtengordel van Amsterdam wordt men graag gezien in een gelikte sloep of motorboot, het roer in de ene en een Bacardi in de andere hand. Maar op de Friese wateren en elders is sloep- en motorboot varen ook voor echtparen en families een geliefde bezigheid voor de vrije tijd.

Goedkoop zijn ze niet, deze gemotoriseerde gondels van het Noorden. Dus je wil graag je mooie bezit beschermen tegen weer en wind. Een deugdelijk bootzeil voor je sloep/motorboot is dan onontbeerlijk. Want niet iedereen heeft de beschikking over een boothuis voor de nacht of het buitenseizoen.

De voordelen van een bootzeil voor je sloep/motorboot

De invloed van onze gure klimaat kan funeste gevolgen hebben voor zowel het dek als de kuip van boten. Met een passend dekzeil houd je je sloep of motorboot onder alle omstandigheden droog en vrij van vuil en aanslag. Een bootzeil van goede kwaliteit beschermt ook tegen de verblekende inwerking van zonnestralen. Het voorkomt onnodig extra onderhoud en het verlengt de levensduur van je sloep/motorboot.

Een dekzeil brengt ook gemak voor op het water. Zo kun je bij een opkomend buitje het dekzeil voor een deel over de kuip van je sloep/motorboot trekken, waardoor in ieder geval een deel van je medepassagiers droog blijft.

Kies alleen voor het beste bootzeil voor je sloep/motorboot

Van belang is dat je gaat voor kwaliteit. Je kunt natuurlijk zelf proberen een dekzeil voor je sloep/motorboot te maken, maar dat leidt uiteindelijk meestal toch tot een teleurstelling. Zo’n dekzeil sluit vaak niet goed aan op de contouren van je boot, waardoor je waterzakkers krijgt. Of bij een beetje stevige wind waait het dekzeil half van je sloep af, waardoor je toch nog moet hozen. Investeer liever in een dekzeil van de specialist. Je betaalt wat meer, maar dan weet je zeker dat je kiest voor een goed passende, duurzame oplossing voor de bescherming van je sloep/motorboot.

DeZeilenSpecialist.nl heeft veel ervaring en kennis op het gebied van bootzeilen en denkt graag met de klant mee over de beste oplossing voor juist jouw sloep/motorboot. Ieder bootzeil dat zij leveren is onbetwist van hoge kwaliteit, in meerdere kleuren verkrijgbaar en van de beste materialen gemaakt. Door hun uitgekiende ontwerp – Dutch Design – past het altijd precies en onder de meest barre omstandigheden blijft het goed zitten. En dat tegen zeer betaalbare prijzen.

Dekzeil motorboot

Dekzeilen voor je sloep/motorboot in alle soorten en maten

Je kunt online al heel veel ontdekken over de voor jouw sloep/motorboot beste oplossing. Of je nu kiest voor een universeel dekzeil of voor een van de innovatieve maatwerkopties, bootzeil.nl heeft steeds het juiste alternatief. Voer simpelweg een aantal basisgegevens van je sloep/motorboot in, zoals lengte en materiaalkeuze, en je ontvangt een directe offerte. Doordat productie en logistiek bij bootzeil.nl perfect op elkaar zijn afgestemd is levering door al binnen enkele dagen mogelijk.

Check ook de volgende sites voor nog meer informatie over dekzeilen voor sloepen en motorboten:

Aanbevolen bootzeilen



Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim is de beheerder van bootzeilen, boten en watersport weblog Dekzeil voor Boten en probeert bootliefhebbers en watersporters op deze manier van interessante informatie te voorzien en zijn passie voor water over te brengen op anderen. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.

2 Reacties op "Dekzeil voor sloep/motorboot"

 1. Geplaatst door M. Godschalk op 28/10/2016 om 09:11

  Ik zoek een dekzeil of cabriokap voor een Nicky 440. Is die kant en klaar te leveren, of moet hij op maat gemaakt worden?

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @M. Godschalk,

  Ik stuur een mailtje.

  Reageer hierop

Reageer op "Dekzeil voor sloep/motorboot"